Rólunk

Több, mint 10 éve dolgozunk a minőségi képek világában… Digitális fotólaborunkból naponta több mint 1000 kép kerül ki a kezeink közül, részben profi fotósok képei, részben amatőr képek. Minden kép átesik színszűrésen, hogy a legtöbbet tudjunk kihozni belőle.

Foglalkozunk még egyedi fényképes ajándéktárgyak készítésével is. A megrendelő által küldött képet megvizsgáljuk, a színeket és a denzitást beállítjuk, és készítünk belőle egyedi ajándéktárgyakat (pólót, bögrét, párnát…stb) . Évek alatt több ezer egyedi fényképes ajándéktárgy, és sok-sok fotó…. Fontos számunkra a megrendelő elégedettsége, ezért is van olyan sok visszatérő vásárlónk. A VászonkepWeb.hu oldal csapata készen áll álmaid megvalósítására! Töltsd fel kedvenc fotódat, egyedi fényképed és mi elkészítjük a kiválasztott formátumú vászonképet. A kiválasztott képet egy grafikus tervezőprogram segítségével bármilyen méretben elkészítjük.

A legtöbb vászonképet saját fotótól készítjük, melyen személyek (család) található, de készítünk vászonképet szép emlékről, ami egy kirándulás (nyaralás) emlékét idézi fel, ha a falon rápillantanak a vászonképre. Jó minőségű internetről letöltött képmegosztó helyekről letöltött képekről szoktak kérni vászonképet, ami utána a lakás falát díszíti. Minta vászonképeink személyesen megtekinthetőek a debreceni üzletünkben.

Megrendelés előtt ha van rá lehetősége, célszerű bejönni az üzletünkbe (Fotolux Debrecen üzlet, Debrecen, Rákóczi u 1-5), és személyesen is meg tud győződni vászonképeink minőségéről.

Reméljük nem sokára Ön is egy elégedett vászonkép megrendelőnk lesz.


vászonképweb.hu csapata